forespørgselsliste

Din liste er tom >

Cecilie Hother

Cecilie Hother

Foredrag med Cecilie Hother - om arbejde og livserfaring

Cecilie Hother har måske gjort en regnvejrsdag lidt mindre grå for dig med sit smil? Cecilie Hother begyndte TV-karrieren bag kameraet, fortsatte som producer på TV2-vejret inden hun sidenhen blev TV-vært på den anden side af linsen.

Cecilie Hother er nu også på farten som foredragsholder. Et af foredragene tager udgangspunkt i arbejdspladserne, TV2-vejret og Go'Morgen Danmark, hvor Cecilie Hother har haft sin gang. Her gives et indblik i den verden, der udspiller sig omkring programmerne og nogle af de fantastiske oplevelser, der følger med.

Cecilie Hother kan engageres til følgende foredrag:

Kl. 03.45

Livet med live TV. Hvordan er det at skulle performe, og ikke kunne have en dårlig dag? Hvordan håndterer man følelsen af at dele meget af ens liv med en stor del af Danmarks befolkning? Med et job bag og foran linsen kan man hurtigt løbe ind i en masse problemer. Hvordan vender man problemerne, så de bliver til positive prøvelser og udfordringer i stedet?

Mit personlige atlas

Cecilie Hother har gået i fem forskellige folkeskoler, og inden hun var 16, har hun boet i 7 forskellige byer. Cecilie Hother har boet i USA og Caribien og rejst over hele verden. Det at rejse er en stor del af hendes personlighed og passion. At hun har rejst så meget allerede fra barndommen, har været med til at udvikle den person, hun er i dag.


Når den kringlede vej er den rigtige

Alle veje fører til Rom, men er den lige vej den nemmeste? Eller for den sags skyld den rigtige? Hvordan udlever man sin karriere uden sikkerhedsnet og uden at at gå på kompromis? Hvad sker der, når man følger sit hjerte og finder glæden ved at lave noget, man synes er sjovt? Ofte handler livet om at tage nogle chancer, også selv om man ikke selv er helt klar til det. Noget Cecilie har gjort flere gange i sin tilværelse. Cecilie Hother har ikke færdiggjort nogen videregående uddannelse, men det har ikke stoppet hende – tværtimod. Med hårdt arbejde og vilje, har hun søgt og beskæftiget sig med meget og har – indtil videre – fundet sin rette hylde.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen