forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tyrolerband

Tyrolerband

Som at være i Alpelandet

Tyrolerband er orkesteret, der skaber stemningen af at sidde på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig. Som et af Danmarks mest autentiske tyrolerorkester med Oberkrainer-besætning giver de publikum en unik helhedsoplevelse gennem et varierende repertoire, autentisk tøj og østrigske indslag med koklokker, schuhplattler og alpehorn. 


Deres optræden spænder over det autentiske tyrolershow og efterfølgende fyldes dansegulvet med deres fortolkninger af dansehits. 


Orkestret består af rutinerede musikere, der brænder for tyrolermusikken, og repertoiret går fra original østrigsk tyrolermusik til pophits i tyrolerfortolkninger. Dertil kommer fællessange, som alle kan synge med på, og som skaber nærvær mellem publikum og orkester. Tyrolerband har skabt sig et navn i både ind- og udland, og de spiller til firmafester, byfester, privatfester, foreninger, dagscentre, indkøbscentre og som indslag til den sjove fest. 


Tyrolerband optræder op til 2x70 eller 3x45 min. Ønsker man at kombinere det med en DJ, findes der én, der passer til at skabe det perfekte arrangement. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen