forespørgselsliste

Din liste er tom >

Caribic Steelband

Caribic Steelband

Calypso stemning med lyden af originale olietønder

Man føler sig hensat til Honolulu, når Caribic Steel Band spiller op. Det er et oplagt orkester, når der skal være sydlandsk tema, f.eks. en Hawaii-fest eller anden form for tema fra de varme lande. Trods det eksotisk klingende navn har orkesteret hjemme i Odense, hvor de tre medlemmer til daglig arbejder med slagtøj i klassisk forstand. 


Olietønderne hos Caribic Steel Band stammer fra Trinidad, hvor de er en central del af Trinidads karneval. Historisk er det nærmest på trods, at de tomme tønder blev et musikinstrument. Under slaveriet mødtes slaverne gerne til trommemusik, og for at bremse sammenholdet mellem slaverne forbød de hvide godsejere al brug af trommer. Det lod slaverne sig ikke slå ud af. De fandt hurtigt alternativer, og de tomme olietønder viste sig at være mere end blot et rytmeinstrument. Den tradition fører Caribic Steel Band videre. Med den rigtige behandling blev tønderne til et melodi-instrument med den kendte og specielle klang. 

Caribic Steel Band holder sig især til den glade dansemusik med numre som Brazil, Tequila, Jamaica Farewell, Guantanamera og egne numre.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen