forespørgselsliste

Din liste er tom >

Amin Jensen - Foredrag

Amin Jensen - Foredrag

Mod alle odds

Amin Jensen er lige på scenen som foredragsholder med foredraget 'Mod alle odds!' 


Det skal understreges, at dette ikke er et underholdningsshow, men et seriøst foredrag fra en af Danmarks største entertainere. Derfor kan det jo godt være underholdende og sjovt alligevel. Amin Jensen fortæller om sin svære tid, hvor han som barn blev mobbet. Moderen var syg i mange år og døde, da Amin var blot 15 år. Amin klarede sig ikke just fremragende i skolen, og så var han overvægtig. Alt i alt var det svært at tro på, at Amin skulle blive til noget. Men han er en fighter, og han ville have et godt liv. Efter en del rastløse år, blandt andet som vinduespudser, vægtløfter, gaffeltruckfører, dørmand og kontrollør på Bakken kom Amin Jensen som 23-årig på den helt rigtige hylde, nemlig som entertainer, og endda entertainer med stort E. 


Mod alle odds blev han en af de største komikere herhjemme og er også flere gange blevet kåret som Danmarks bedste TV-vært. Det er underholdende at høre om alt det, Amin Jensen har oplevet, og det er ikke mindst tankevækkende og noget, alle vil kunne lære af. Vi er vant til at se showmanden, men i dette foredrag møder du historien bag en af Danmarks største entertainere.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen