forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kaufis Fodkølere

Kaufis Fodkølere

Mobil sang og musik i særklasse

Kaufis Fodkølere er blandt landets mest eftertragtede streetparades – og det er ikke uden grund: Den musikalske streetparade med 4 professionelle musikere er i særklasse, når det gælder mobil sang og musik. Med et alsidigt, humørfyldt repertoire tilsat spøjse indslag sørger Kaufis Fodkølere for en varm musikalsk stemning. Her er bl.a. kendte jazz og swingtoner, hvor man tydeligt hører, at de 4 konservatorieuddannede musikere kan deres musikalske håndværk. Gruppens mangeårige samspil ved alskens arrangementer, har givet dem en erfaring og et samspil, der gang på gang høster roser fra arrangører og publikum.


Også EM, VM og OL Edition

Ved arrangementer i forbindelse med EM, VM og OL, hvor de danske deltagere skal bakkes op, sørger Kaufis Fodkølere naturligvis for at supplere det sædvanlige repertoire med kendte fodboldsange, håndboldsange osv. – så er der dømt musikalsk opbakning!


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen