forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jenner & Gadedrengene

Jenner & Gadedrengene

Spiller mobilt jazz til gågaden

Jenner & Gadedrengene er velspillende streetparade band, der underholder med swingende, glad musik. De er mobile og går rundt i gaden eller på pladsen, og underholder med deres glade musik. En sikker succes, og musik der skaber liv og glade dage.

Jenner & Gadedrengene består af kendte personer fra fæstningsbyen Fredericia's musikmiljø. Medlemmerne spiller også med i Fredericia Big Band, Seven Up, Happy Jazz samt Svennes Dance Band, og musikernes erfaring er således omfattende, ligesom deres musikalske udfoldelser spænder over flere forskellige genrer. Jenner & Gadedrengene er en musikalsk firkløver, der med deres spilleglæde behersker den friske jazzmusik, når der spilles happy-jazz ved streetparade i gågader, til byfester og jubilæer.

Jenner & Gadedrengene har spillet ved mange forskellige musikarrangementer, og den meget lytte-værdige musik har via 'mund - til - øre metoden' således opnået stor efterspørgsel. Orkestret er også kendt for deres friske og opmuntrende tilråb til publikum, hvilket øger den festlige stemning i gaden.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen