forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sigurd Barrett

Sigurd Barrett

Pianist og entertainer i verdensklasse

Sigurd Barrett hører til i superligaen blandt danske entertainere. Også for det voksne publikum. Sigurd Barrett underholder firmaer, på konferencer, til festivals og private selskaber med et forrygende show, hvor alle musikalske stilarter er med. Klassisk musik bliver til jazz, kendte sangere parodieres, og så digter Sigurd altid en sang på scenen ud fra stikord, han får fra publikum.

Sigurd Barrett brød for alvor igennem som pianist og entertainer for voksne i TV-programmet 'Hit Med Sangen', men længe før det har han haft sit pianoshow, som er ekvilibristisk klaverspil og show i verdensklasse. Sigurd Barrett spiller over 100 pianoshows om året, og blandt andet oplevede Berlingske Tidende Sigurd Barrett Piano Show på Skanderborg Festival og skrev: "Sigurd Barrett er vor generations Victor Borge". Sigurd Barrett er: pianist, entertainer, komponist og forfatter. Han spillede klaver første gang som 2-årig og skrev sine første børnesange som 6-årig.

Første professionelle job var som 12-årig i 1979 og dernæst blev han jobaktiv som selskabsmusiker de næste mange år. Sigurd Barrett var i 1980 medstifter af ét af 80’ernes travleste coverbands, 'California', som spillede 4-500 jobs på landets diskoteker.

Den musiske studentereksamen kom i hus i 1985 og Sigurd Barrett blev cand. phil. i musikvidenskab fra Århus Universitet i 1992 med speciale i Russisk Rock og fik afgangskarakteren 13. I 90’erne stiftede han latin jazz trioen, 'Trio de Janeiro' samt Leo Mathisen-orkesteret 'Sigurd Barrett & The Cigars', og har med disse orkestre turneret i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Rusland, Brasilien og Argentina. Sigurd Barrett har udviklet det komiske entertainershow 'Sigurd Barrett Piano Show' som har ført til flere tusinde livejobs på festivals, kongresser og firmaevents i ind- og udland.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen