forespørgselsliste

Din liste er tom >

3 På Spil

3 På Spil

Blæser til alarm

3 på spil, er 3 truttende og trallende spille- og sprællemænd. 3 på spil er et utrolig sjovt musikbekendtskab. Orkestret spiller helt uden brug af ledninger. Ægte mundblæst musik, sang fra de friske luftveje. Det er underholdende og humoristisk musikgøgl. 3 på spil træde på jazz-pedalen og drøner derud af.


3 På Spil er Danmarks gladeste gadeorkester. Et streetband der laver fest i gaden og sætter liv i kludene. 3 På Spil præsenterer alle tiders show med evergreens og schlagermelodier, der er kædet sammen med lystig jazzmusik. Et showmix der sætter liv i kludene og skaber fest i gaden overalt, hvor 3 På Spil kommer frem. Trioen befinder sig allerbedst midt blandt publikum. 


Pludselig er der showtime. Blæse - og rytmeladeren sættes til, der sparkes på jazzpedalen og der drønes direkte i folk. Det er en hel revy- og cabaret-forestilling der begynder. Det sprudler med dejlig dansk eviggrøn musik, når der blæses alarm.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen