forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sweethearts

Sweethearts

Pop på nye og opdaterede niveauer

Sweethearts åbner publikums hjerter og får dem til at glemme det triste. Og det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med et af Danmarks mest populære partybands. Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt sceneshow, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd til lyden af Sweethearts’ opdaterede fortolkninger af gamle dansktop hits.

Med det platinvindende debutalbum 'Lyk’lig i en verden af musik' fik Sweethearts hele Danmark til at synge med på numre som ' Flower Power', ' Smilende Sussi' og ' Rør ved mig'. Albummet 'Lad hele verden danse' fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ' Jeg ringer på fredag', ' Pas på den knaldrøde gummibåd', ' Arrivederci Franz' og ' Hvis tårer var af guld ' skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts platin for anden gang.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktet







Share
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen