forespørgselsliste

Din liste er tom >

Le Freak

Le Freak

Danmarks førende discoorkester

Gennem 18 år har Le Freak spredt discoens budskab med respekt og talent. Orkestret har spillet på et utal af de danske festivaler, spillesteder og ikke mindst firmaevents. Med egne musikalske fortolkninger af de største discohits er Le Freak en ubetinget succes hos alle festarrangører. I 2011 blev orkestret boostet massivt i de danske medier. 


Le Freak blev landskendt, da holdet spillede sig til en finaleplads i Dansk Melodi Grand Prix med publikumsfavoritten ”25 hours a Day”. Den farverige optræden øgede efterspørgslen på bandet, der valgte at følge op på succesen ved at udgive sit første studiealbum. Le Freak trækker på årelang erfaring: support for Anastacia, kåret som årets live-navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones. 


Bandet har givet udsolgte koncerter på spillesteder og i haller landet over og står øverst på ønskelisten til mange firmaevents. Le Freak er kendt for deres spilleglæde, de små overraskelser og det glimt i øjet, der gør hver koncert forskellig. Samspillet med publikum skaber en stemning, der får taget til at løfte sig, og på en bølge af disco bliver vi ført direkte mod de glimtende stjerner. 


Kernen i Le Freaks succes er et hold råswingende konservatoriemusikere, som brænder betingelsesløst for genren og leverer varen hver gang.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen