forespørgselsliste

Din liste er tom >

Fenders

Fenders

Mere end bare Melodi Grand Prix

Fenders er ikke kun Melodi Grand Prix, de er også meget andet. Fenders er et rutineret partyband, der kan underholde til enhver fest. Gennem årene har utallige arrangører stiftet bekendtskab med Fenders. Selvom Fenders har eksisteret i mange år, har de formået at forny sig, og det er vejen til musikalsk succes. 


Fenders startede i 1975 på resterne af det gamle Vejle-band Fender Four. Helge Engelbrecht, Arne Østergård og Keld Christiansen tegnede bandet i denne periode, og det blev til to LP´er under Gustav Wincklers kyndige vejledning. Peter Stub trådte i 1979 til som guitarist og fjerdemand, og Jan Locht blev ny trommeslager. Endnu en udskiftning skete i 1980, da Anders Tind kom med som bassist. Samme år blev LP´en 'Til salg' indspillet på Sonet, og Fenders bevægede sig lidt væk fra det dansktoppede image. Kort efter forlod Jan Locht bandet til fordel for Østjydsk Musikforsyning, og han blev erstattet af Eric Østergård. I 1982 blev sangen 'Det´ løgn' udtaget til Dansk Grand Prix, og resultatet blev en 4. plads. Helge Engelbrecht, bandets huskomponist, valgte i 1985 at stoppe livet på landevejen, og i stedet blev Brian Thomsen hyret til tjansen. I samme periode tiltrådte Carsten Kloster som ny trommeslager. 


Endnu et Grand Prix bliver det til i 1986, da sangen 'Vild med eventyr' fra Jacob Jonia og Engelbrechts hånd blev nummer 3. Fenders kan stadig den dag i dag hyres til diverse fester, og spiller så godt som nogensinde før.Fenders kan stadig den dag i dag hyres til diverse fester, og spiller så godt som nogensinde før.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen