forespørgselsliste

Din liste er tom >

Michael Carøe

Michael Carøe

Mesteren af croon

Michael Carøe synger i topprofessionel stil og er den fødte entertainer, som bare skal opleves live. Michael Carøe er uden tvivl Danmarks svar på Frank Sinatra, og han mestrer croonerens og underholderens rolle til fulde. Han crooner af sted gennem det gamle rat-pack-repertoire og fremstår tydeligt som musikkens og sangens troldmand. Michael Carøe tryllebinder nemlig sit publikum og giver dem en oplevelse af de helt store. 


En optræden med Michael Carøe fås i forskellige variationer: Michael Carøe med det helt store Las Vegas Show, der inkluderer 14 personer på scenen. Michael Carøe og Guldholdet, som er 6 personer på scenen. Michael Carøe og Mini-Veqas holdet, som er 5 personer på scenen. 


Michael Carøe kan ligeledes bookes som den kompetente og underholdende konferencier og toastmaster aftenen igennem. Uanset omgivelser, publikum eller anledning tilfører Michael Carøe en ekstra dimension af glamour og ”showmanship” til festen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen