forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ålborgs Drenge

Ålborgs Drenge

Et band som elsker at spille live

Ålborgs Drenge blev dannet for at spille på et nyt lokalt spillested i Nykøbing. Planen var i starten bare at spille der og derfor også navnet Ålborgs Drenge, da ejeren bliver kaldt Ålborg.


De fandt dog hurtigt ud af, at der var mere i dette orkester, end bare at være hus orkester på et lille lokalt sted. Så de tre drenge begyndte at tage andre steder hen med lige så stor begejstring fra publikum som på det lokale sted.


Ålborgs Drenge er lidt anderledes, da der ikke er guitar med i bandet. Der spilles Keyboard, Bas og trommer samt to på sang. Stilen er lidt blandet med navne som Thomas Helmig, Kim Larsen, TV2, Danser med Drenge, Mads Langer, Poul Krebs over til Beatles, Dire Strait, Oasis, Shakin Stevens og mange andre.


Så har man lyst til at komme og synge lidt med på gode hits, eller få sig en dans, så er Ålborgs Drenge klar til at trykke den max af.

Se dem live her.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen