forespørgselsliste

Din liste er tom >

Popped Up

Popped Up

Popper din fest op

Popped Up er det ultimative festband fra Aarhus, der spiller de fedeste moderne hits med enkelte tilbageblik i pop- og rockmusikken. Popped Up består af fire professionelle musikere i starten af 30´erne med sammenlagt 50 års erfaring på scenen. Popped Up spiller hits fra 1995 til og med i dag, herunder Maroon 5, Pink, Medina, Rasmus Seebach, Carpark North og Nephew. 


Bandets koncept er at gengive musikken så tæt på originalerne som overhovedet muligt. De tilsætter dog deres talent, energi og poppede attitude. Resultatet er enestående og topprofessionel underholdning. Alle numre bliver spillet live og krydres yderligere med forprogrammerede instrument-roller og effekter for at opnå den helt rigtige lyd og oplevelse for publikum. 

Sangene er nutidige hits, de er 100% gennem-arrangerede, og det er tydeligt, når bandet indtager scenen, at intet er overladt til tilfældighederne. Det er stort. Det er prangende. Det er Popped Up.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen