forespørgselsliste

Din liste er tom >

Popped Up

Popped Up

Hits fra 1995 til og med i dag

Popped Up er det ultimative festband fra Aarhus, der spiller de fedeste moderne hits med enkelte tilbageblik i pop- og rockmusikken. Popped Up består af 4 professionelle musikere i starten af 30´erne med sammenlagt 50 års erfaring på scenen. Popped Up spiller hits fra 1995 til og med i dag, som Maroon 5, Pink, Medina, Rasmus Seebach, Carpark North, Nephew og mange flere. Bandets koncept er at gengive musikken så tæt på originalerne som overhovedet muligt - tilsat drengenes talent, energi, attitude. Resultatet er enestående og topprofessionel underholdning.

Alle numre bliver spillet live og krydres yderligere med forprogrammerede instrument-roller og effekter for at opnå den helt rigtige lyd og oplevelse for publikum. I mange år har livescenen været domineret af bands, som i bund og grund byder på en ting, de samme gamle 'travere', der er blevet spillet de sidste 20 år. Det gør Popped Up nu op med. Sangene er nutidige hits, de er 100% gennem-arrangerede, og det er tydeligt, når bandet indtager scenen, at intet er overladt til tilfældighederne. Det er stort. Det er prangende. Det er Popped Up.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen