forespørgselsliste

Din liste er tom >

Robbie Williams Jam

Robbie Williams Jam

Bedre end nogensinde

Der lægges vægt på et musikalsk show, der rammer nerven i Robbies optræden.


Robbie Williams Jam er deres egne, men hylder deres ophav, så ingen er i tvivl om, hvem vi har med at gøre.


Efter Robbies genindtræden i Take That, har Robbie Williams Jam som en bonus valgt at tilføje en mindre Take That afdeling til deres show. Sange som Back for Good, Patience og The Flood passer perfekt med Robbies solo materiale, så hvorfor ikke dele ud af det bedste fra begge lejre! Professionelt, charmerende, fantastisk undeholdning er nogle af de ord Robbie Williams Jam har fået med på vejen.


Robbie Williams Jam er det originale og første band af sin slags i Danmark og trods mange forsøg, har ingen nogensinde overgået deres succes.


Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter næsten 1000 koncerter i Danmark og bl.a. Frankrig, Irak, Færøerne og Grønland må man sige, at bandet i dén grad har indfriet de store forventninger, der var til dem fra starten. Den kæmpe popularitet Robbie Williams har nydt og stadig nyder i Danmark, har gjort Robbie Williams Jam til et af de mest populære jam bands i Danmark i de seneste 10 år, og det stopper ikke her!


Robbie Williams Jam er :

Ditlev Ulriksen : “Robbie Williams“

Janus Nyeborg : Guitar & Vokal

Casper Poppe : Bas & Vokal

Kenni Andy : Trommer & Vokal


Robbie Williams Jam tilpasser deres show efter forholdene og kan justere fra et helt akustisk show til stort show med gæstesolister, blæser sektion o.s.v.


Alt er muligt og kun fantasien sætter grænser!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen