forespørgselsliste

Din liste er tom >

Johnny Logan

Johnny Logan

Den Irske sangstjerne med kæmpe succes i Danmark

Johnny Logan er en irsk sangstjerne, som er yderst populær i Danmark. Johnny Logan besøger hvert år Danmark flere gange og optræder med de populære sange som vi kender fra TV. Johnny Logan har gennem årene fået et utrolig stort publikum her i landet, og der er vældig meget efterspørgsel på denne charmerende irske sanger. Johnny Logan er et godt, internationalt navn at sætte på plakaten. 

Johnny Logan leverer et show med kendte sange, som er velegnet til koncertarrangementer, firmafester og andre større arrangementer. Johnny Logan dukkede første gang op i internationalt søgelys med sejren i det internationale Melodi Grand Prix i 1980, og hans vindermelodi 'What´s Another Year' fløj hurtigt op som nr. 1 på de europæiske hitlister og singlen solgte over 3 millioner eksemplarer.

Siden sejren i Melodi Grand Prix, har Johnny Logan flere gange siden haft sange med i det internationale Melodi Grand Prix, og han har udgivet mange forskellige albums.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen