forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ole Gas Band

Ole Gas Band

Masser af succes

Ole Gas band spiller og synger Kim Larsen sange, så man skulle tro, det var gavflaben selv. Ole Gas Band har nemlig samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, hvad enten vi har set ham med Gasolin, Bellami eller Kjukken. Ole Gas Band byder på hele repertoiret og tager os med down memory lane på den smukkeste musikalske rejse. Læg tante Olgas briller og luk øjnene et øjeblik, og det kunne være den folkekære troubadur himself, der tog os med ned ad Rabalderstræde, henover Langebro med Susan Himmelblå og familien i skoven.

Der er en dyb respekt, ja næsten kærlighed til Kim Larsens sange. For kun med en ægte indføling kan Ole Gas band få os til at glemme, at det ikke er 'den ægte vare'. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik som Kim Larsen, og et band, der formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer og så lever bandet i den grad op til sit eget navn ved at give den fuld gas.

Der er nemlig fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når musikken spiller. Det er liv og det er glæde. Det er kopiband, når det er aller bedst. En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen