forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ole Gas Band

Ole Gas Band

Band med masser af succes

Gavflaben, Kim Larsen, bliver vækket til live, når Ole Gas Band spiller alle hans kendte sange. Ole Gas Band er, som navnet antyder, kendt for at give den gas og har den sjældne energi og karisme, som Kim Larsen selv havde. 


Når Ole Gas Band går på scenen, giver de sangene, der er kendt fra Gasolin, Bellami og Kjukken, og med hele repertoiret tager Ole Gas Band sit publikum med ned ad memory lane på en smuk musikalsk rejse. Ole Gas Band spiller alle Kim Larsens sange i dyb respekt og kærlighed for Danmarks ukronede musikkonge. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik, som Kim Larsens var, og bandet formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer. 


En aften med Ole Gas Band er en garanti for fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når musikken spiller. Det er liv, og det er glæde – og det er masser af succes.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen