forespørgselsliste

Din liste er tom >

De 3 Kgl. Tenorer

De 3 Kgl. Tenorer

Kongelig underholdning med arier, musicals og evergreens

De 3 Kgl. Tenorer skal bookes, når underholdningen skal være med stil, men også med smil, og når arrangementet skal gøres til én af de fester, som man husker lang tid efter, men også når underholdningen skal være perfekt og samtidigt kalde på varmen i sindet.

Hvad kan være et mere sikkert valg end et kongeligt indslag med varme og humor, som man oplever det, når De 3 Kgl. Tenorer står for underholdningen? De 3 Kgl. Tenorer er tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist, som har fundet sammen trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et unikt særpræg. 

De 3 Kgl. Tenorer synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på i fremførelsen af sprudlende Broadwaymusicals af Gershwin, Rogers, og Lloyd Webber, eller nogle af vore egne, danske evergreens.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen