forespørgselsliste

Din liste er tom >

Like 2 Dance

Like 2 Dance

De største hits fra fem årtier

Like 2 Dance byder op til en uforglemmelig aften med et smittende engagement og den svedigste lyd. Bandet puster liv i rock- og pophistoriens udødelige klassikere. Måske tilhører du den aldersgruppe, som fik en brat opvågning, da Elvis Presley gav forstadsfrøkenerne åndenød i 50'erne? Måske fik du din musikalske bevidsthed, da håret og skægget blev langt, og brysterne fik frit spil i 60'erne? 


Måske er dit klædeskab stadig fyldt med plateausko og smækbukser, og din iPod med discobeats, fordi 70'erne bare var så topfede? Eller måske synes du, det er knæhøj karse at hoppe i hytteskoene og dine lidt for små stonewashed jeans og boppe bundesligahåret op til narrestreger, mens du moonwalker derudaf til tonerne af dit bippende digitalur og rytmeboksen i dit gamle Casio konfirmations keyboard? Uanset hvem du er, så indhyller kvartetten Like 2 Dance dig i en endeløs strøm af dansebeats og den klæbrigste velklang, som tager dig med på en musikalsk odyssé. 


Like 2 Dance er på én og samme tid glasuren på kransekagen, prikken over i'et og champagnen til din fest. Like 2 Dance forfører dig ud på dansegulvet til tonerne af 50 års største tophits fra ind- og udland.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen