forespørgselsliste

Din liste er tom >

Den Røde Tråd

Den Røde Tråd

Shubidua og Kim Larsen i ét band

Op igennem 1970’erne henvendte to af de største danske bands sig til hver deres publikum: Shu-bi-dua var de pæne drenge fra Strandvejen, som med deres glade og sjove tekster henvendte sig til hele familien. Gasolin’ derimod blev forbundet med ungdomsoprør, hippier og tjald. Sangene var markante, samfundskritiske med stærke budskaber og henvendte sig til et mere snævert publikum. Typisk var man enten tilhænger af det ene eller det andet band og kunne derfor på opfordring blive bedt om at vælge. 


Den røde tråd præsenterer disse to største bestanddele af den danske sangskat i én og samme pakke: et Shu-bi-dua kopi-show og et Kim Larsen kopi-show. De to shows er en hyldest til hver deres kunstner og fremføres derfor som særskilte koncerter. Den røde tråd har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed et etableret kopiband på den danske musikscene. 


Repertoiret repræsenterer den danske folkesjæl, hvor nationalfølelse og fællesskab er i højsædet, og rummer nogle af de mest populære danske hits igennem tiden. Med andre ord: en rød tråd igennem dansk musikhistorie. Med to så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes. Der er med andre ord fællessangs-garanti.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen