forespørgselsliste

Din liste er tom >

Den Røde Tråd

Den Røde Tråd

Shu-bi-dua & Kim Larsen - En "RØD TRÅD" i dansk musikhistorie!

Den Røde Tråd er en hyldest til to vigtige elementer af den danske sangskat, nemlig Shu-bi-dua & Kim Larsen.


Den Røde Tråd har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester og er dermed et etableret band på den danske musikscene. Musikken spilles med stor respekt for lyden og energien i originalerne. Der er stor fokus på samspillet med publikum, lige som i de gode gamle shubi & Larsendage.


Repertoiret repræsenterer fest, fællesskab og ikke mindst fællessang! Den Røde Tråd leverer en perlerække af de mest populære danske hits igennem tiden. Med to så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes. Når Den Røde Tråd er på plakaten, bliver fællessangen fra de bagerste publikummer kun overdøvet af de forreste med sange som Danmark, Costa Kalundborg, Hvalborg, Askepot, Vuffeli-vov, Kvinde min, Midt om natten, Tarzan Mamma Mia og Jutlandia.


Den Røde Tråd er: Lasse Magnussen (guitar, vokal), Thomas Olesen (keyboards, kor), Morten Carøe (trommer), Goran Bogicevic (bas) og Andreas O’Carroll (guitar, kor).


Følg Den Røde Tråd på facebook.com/denroedetraad og se billeder, videoer, koncertkalender og meget andet.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen