forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tørfisk

Tørfisk

Irsk inspireret folkemusik med finurlige tekster

Tørfisk er en af landets mest kendte grupper og thyborøngruppen hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Tørfisk synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for. Tørfisk er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire.

Samtidig er ørfisk dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres stærkeste side, de karakteristiske, vestjyske, forblæste mandestemmer. Når Tørfisk fremfører skæve, finurlige og vedkommende tekster, afsløres masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og udadvendt optræden. Naturlig charme, humor og ægthed er Tørifsk i en nøddeskal.
 

Tørfisk er lig med stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede i 1981. Bandet består af: Anker Hviid: Bouzouki, fløjte, harmonika, sang, 4 børn, 1 kone og 2 kolde fodboldben. Bent Kirk: Bas, sang, 4 børn (mindst), 1 kone og 1 gammel biograf. Egon Kirk: Adskillige banjoer (alt for mange), mandolin, sang, 3 børn, 1 kone. Bent Bro: Guitar, sang, 3 børn, 1 kone (endnu) og 1 brugt føntørrer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen