forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tørfisk

Tørfisk

Folkemusik med finurlige tekster - 40 års jubilæum

Tørfisk er en af landets mest kendte grupper inden for folkemusik. Thyborøngruppen hører til blandt de allerbedste til at forene irsk inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Tørfisk synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for. Tørfisk er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire.   Det hele startede i 1981.


Det betyder at Tørfisk  i 2021 har 40 års jubilæum og DET SKAL FEJRES. Bandet er glade for, at have tage hul på jublæumsåret og  har skrevet og indøvet nye sange, som er med fra scenen her i jubilæumsåret. Publikum har tage godt imod de nye sange og heldigvis,- også stadig er glade for de gode gamle sange.


Samtidig er Tørfisk dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres stærkeste side, de karakteristiske, vestjyske, forblæste mandestemmer. Når Tørfisk fremfører skæve, finurlige og vedkommende tekster, afsløres masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og udadvendt optræden. Naturlig charme, humor og ægthed er Tørfisk i en nøddeskal. 

 

Tørfisk er lig med stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede i 1981. Tørfisk sørger for en alt andet en tør musikalsk oplevelse, og det er en optræden, som publikum sent vil glemme.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen