forespørgselsliste

Din liste er tom >

Copenhagen Blues Brothers

Copenhagen Blues Brothers

Et bluesorkester indpakket i jakkesæt, solbriller og slips

Copenhagen Blues Brothers har nu været rigtig mange år på landevejen og det fejredes med en live DVD optaget fra forskellige arrangementer rundt omkring i Skandinavien. Copenhagen Blues Brothers har efter adskillige jobs rundt omkring i Skandinavien fået en stor loyal fanskare, som talstærkt møder op til deres store shows. Copenhagen Blues Brothers leverer varen 110 procent.

Der er skruet helt op for den vaskeægte Chicago Blues á la Elwood og Jake, som vi kender og elsker fra kultfilmen, 'The Blues Brothers.'. Det 9 mand store band trykker den af i sorte jakkesæt, solbriller, slips og kan medbringe to dejlige korpiger til at tilføje et ekstra element til helhedsoplevelsen. Showet er så gennemført, som det lader sig gøre. Fyrværkeri, solbriller til publikum og andre sjove påfund er noget af det, der kan ske, når man er i selskab med Copenhagen Blues Brothers for en aften.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen