forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bryan Adams Jam

Bryan Adams Jam

Uhyggeligt tæt på originalen

Søger du en næsten tro kopi af den ægte Bryan Adams, så vil du føle dig mere end tilfreds, når du er til koncert med Bryan Adams Jam. J.P. ligner og synger som Mr. Adams selv. Når Bryan Adams Jam kommerforbi, er der garanteret fest og farver, på et højt niveau


Bandet opstod ved et tilfælde i 1995, da J.P. deltog i TV Programmet "Stjerneskud" på TV3. Kort tid efter mødte han et par musikere og Bryan Adams Jam blev en realitet. Og det er mere end 700 jobs siden de 3 stod på scenen sammen første gang. De har spillet stort set alle vegne - på festivaller, til halballer og til masser af byfester. De har også besøgt de store danske musikscener som Pumpehuset, Vega, Train, Midtfyns Festival, Langelands Festival, Skanderborg Festival m. fl.


Bryan Adams Jam spiller altid med stor energi, power og spilleglæde – uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker samlet.


Siger sig selv - perfekt underholdning, du vil helt sikkert ikke blive skuffet.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen