forespørgselsliste

Din liste er tom >

Almost Famous

Almost Famous

Et af Danmarks i særklasse fedeste partybands

Almost Famous finder man på springet til den absolutte berømmelse. Med sangerinden Maria Sonne i front og de fire elegante fyre, Claus Hjelm, Thomas Andersen, Henrik Storland og Martin Fenger kan det næsten ikke gå galt. Orkestret har koncentreret sig om de absolut største dansehits fra tre forgangende årtier. På bandets yderst omfattende repertoire finder vi således cremen af 70'ernes hårdtpumpede discotræffere som 'I Will Survive', 'Lady Marmelade' og 'Play That Funky Music',. 80'ernes stilsikre hits som 'Sledgehammer', 'Ain't Noboby', og 'Kiss', samt en lang række af de landeplager man knap nok har fået ud af hovedet endnu, som Anastacias 'I’m Outta Love' og Kylies 'Can't get you out of my Head.'

Derudover kan Almost Famous mønstre en dansk afdeling med en lang række af de største hits fra Halberg/Larsen, Danseorkestret, Ray Dee Ohh, Sneakers og Tøsedrengene. Showet kan afvikles på dansk og engelsk og bandet oser af en professionel, men samtidig afslappet tilgang til rollen som festmusikanter. Iført det vildeste glimmer outfits og en spilleglæde, der mere end smitter, er bandet garanti for en aften, hvor dansegulvet vil være konstant overbefolket af glade mennesker, der danser fordi repertoiret rykker, og bandet lyder som en million.

Almost Famous spiller for firmaer, spillesteder, halballer, private fødselsdage, bryllupper, julefrokoster og har blandt andet været fast husorkester på Skovriderkroen i Charlottenlund og ABC på Frederiksberg allé.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen