forespørgselsliste

Din liste er tom >

Royal Garden Jazzband

Royal Garden Jazzband

Et af Danmarks ældste jazzbands

Royal Garden Jazzband – et af Danmarks allerældste, traditionelle jazzorkestre – er et godt bud til jeres jazzfestival, jazzklub, kulturfestival, byfest, privat fest eller andre arrangementer. Royal Garden Jazzband har bl.a. spillet på en række jazzfestivals i Danmark, Sverige, Tyrkiet, Grønland og Færøerne. 


Det jysk-fynske Royal Garden Jazzband blev startet i Nykøbing Mors i 1956 af den nuværende bassist i orkestret. Efter nogle års pause har bandet siden genstarten i 1991 spillet til omkring 500 arrangementer, fortrinsvis i Jylland og på Fyn. Alle de seks musikere har spillet jazz hele deres liv. Bandet kommer altid ud over scenekanten. Selvom håret og skægget er blevet lidt gråt med tiden, er de seks musikere i kontakt med publikum fra første til sidste trut. 


Repertoiret adskiller sig også fra de fleste andre traditionelle bands med numre som f.eks. High Society, Ory’s Creole Trombone, Muscrat Ramble, Buddy Boldsens Blues og en masse andre populære melodier. Og så er der i orkestret to fortrinlige sangere, der virkelig sætter gang i publikum.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen