forespørgselsliste

Din liste er tom >

PetMic's

PetMic's

En humørbombe af en duo

Fantastisk spilleglæde, altid godt humør samt fornemmelsen for publikums musikønsker. Det er de tre kodeord, når PetMic’s går på scenen. 


Humørbomben af en duo består af Peter og Michael, hvis musikalitet spænder over alt lige fra pop, rock, danske samt udenlandske slagere og ikke mindst de nye toner. Derudover komponerer PetMic’s også deres egen musik. Høflige og velklædte forfører de deres publikum, så alle er sikre på at gå hjem med et godt humør og en stemning, de sent vil glemme. 


PetMic’s er bl.a. fast inventar på Dyrehavsbakken ”Ølgod” hver sommer samt på Slagerparaden med solister som:Susanne Lana, Richard Ragnvald, Kisser & Søren og Peter Westh. PetMic’s spiller i hele landet samt i udlandet. De leverer professionel musik til privatfester, havnefester, byfester, halbal, krobal, firmafester – kort sagt, alle steder hvor dansegulvet skal være fyldt op, og hvor der ønskes en god stemning.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen