forespørgselsliste

Din liste er tom >

Peter Maler fra Gjøl

Peter Maler fra Gjøl

En kanon dygtig og erfaren solomusiker

Peter Maler fra Gjøl er en kanon dygtig musiker  og en meget erfaren solomusiker. Udover at Peter Maler samarbejder med landets førende hoteller og kroer, hvor han år efter år bliver anbefalet til mange private fester, har han også spillet til weekendophold, firmafester, receptioner, havne- og byfester, open by night arrangementer, Tv-optræden, spillet i lokalradio og gennem 4 år, har Peter Maler været fast leverandør af musikken til Hurup Revyen.

Peter Maler fra Gjøl spiller et meget bredt og alsidigt repertoire under middagen fremført i et passende lydniveau og med indføling og en intuitiv fornemmelse for, hvilken genre der behager publikum samt for hvilken mængde af indslag, der er passende. Til dansen formår Peter Maler hver gang at få alle gæsterne på gulvet. Med spilleglæde og egne tolkninger af nye og gamle slagere, kan Peter Maler henrykke såvel den unge som den ældre generation. For Peter Maler fra Gjøl er nøgleordene kvalitet og et personligt musikalsk udtryk i måden at udfolde sig på.

En fortsat udviklingsproces, der i høj grad er baseret på samspillet med arrangørerne og deres gæster. Sjælden har man set og hørt en musiker, som leverer så gennemarbejdet et produkt. Peter Maler fra Gjøl er en ener og han skal opleves.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen