forespørgselsliste

Din liste er tom >

Peter Reiming

Peter Reiming

Sologuitarist med klassiske toner

Peter Reiming er en professionel sologuitarist, der kan spille til alle lejligheder. Peter Reiming spiller på en spansk flamenco-guitar, håndbygget af den verdensberømte guitarbygger José Ramirez fra Madrid. 


Sin professionelisme har Peter Reiming fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvorfra han blev uddannet i 1983, og han har siden fungeret som professionel solo-guitarist på mange restauranter. Her kan nævnes Mikkelgård, Den Gyldne Fortun, Rådhuskælderen i Roskilde, Nyhavn's Hereford House og Søllerød Kro. Peter Reiming rejser desuden rundt i Europa og USA med sin musik og har sat gang i udviklingen af et stort, bredt og folkeligt repertoire, lige fra Vivaldis 'Fire Årstider' til Kim Larsens 'Papirklip' samt udgivelse af 3 albums.  


I dag er Peter Reiming meget efterspurgt ved særlige lejligheder, såsom bryllupper, konfirmationer, festmiddage, receptioner, kongresser og andre arrangementer i virksomheder og foreninger.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen