forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kim & Hallo

Kim & Hallo

Danmarks bedste danseorkester

Kim & Hallo er et dansk superband. Under dette kendte orkesternavn gemmer der sig 5 professionelle musikere, der siden starten i 1990 har haft det ene mål at blive Danmarks bedste danseorkester. Kim & Hallo spiller musik målrettet mod dansktoppen og er et af flagskibene på dansktopscenen. 


Orkesteret er et fremragende liveband, som lægger stor vægt på at give et levende og professionelt show, hvor kontakten med publikummet er i højsædet. Kim & Hallo er dog andet end dansktop og repertoiret spænder vidt fra Dansktop til Volbeat, disco, rock’n roll, 80’er og 90’er musik m.v. Hits fra det sidste syv årtier, der med sikkerhed kan mærkes i fødderne næste dag. 


Kim & Hallo er et alsidigt orkester, der formår at tilpasse sig arrangementets behov og publikums musiksmag. Bandet lægger dog stor vægt på hele arrangementet, og optræder med variabler i både tempo, energi og tilrettelæggelse af pauser, således at afslutningen på arrangement får sit klimaks, og sådan at evt. barsalg øges optimalt. Kim & Hallo kan også engageres som solistoptræden, hvor de optræder med deres egne hits. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen