forespørgselsliste

Din liste er tom >

Foxx Dance Band

Foxx Dance Band

Garanti for et fyldt dansegulv

Foxx Dance Bande er et rutineret, midtjysk danseorkester med fingeren på festpulsen. En særdeles sammenspillet og toptunet konstellation, der ud over at kæle for hver en tone også gør meget ud af det visuelle. Så du kan forvente et overflødighedshorn af vellyd, flot påklædning og spektakulær lysopsætning. Tre charmerende fyre og to dejlige piger formår at fange publikum med deres 'gang-i-den-attitude' og stemmer, der flot smelter sammen. 


Foxx Dance Band fanger tidsånden i de allernyeste hits, og sammen med klassikere fra fire årtiers musik dannes rammen om et sandt bombardement af rullende rock, populær pop og bløde ballader. Et medrivende sceneshow skubber godt gang i kludene, og Foxx Dance Band giver garanti for et fyldt dansegulv. F


oxx Dance Band tilbyder også behagelig og afdæmpet dinnermusik med fængslende filmtoner, dejlige jazzstandarder, blød bossanova og blues samt swingende sweets. 


Foxx Dance Band kan også bookes med deres spektakulære ABBA-show.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktet







Share
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen