forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kim Sjøgren

Kim Sjøgren

Violinist, fortolker og komiker

Kim Sjøgren er svær at sætte i bås: Han er en af Danmarks bedste violinister, men samtidig er han også en sjov fortolker og komiker. Kim Sjøgren er musikalsk stand-up på højt niveau med et medrivende show, som tilpasses den enkelte lejlighed, uanset om det er et stort eller mindre arrangement. Kim Sjøgrens soloshow viser hans formidable virtuositet, og showet serveres med humor og små anekdoter. 


Et kendetegn ved Kim Sjøgren er, at publikum altid delagtiggøres i et unikt show, der passer ind overalt. Kim Sjøgren afholder også foredragsarrangementer. Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin, og han blev som 12-årig optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor debutkoncerten fandt sted, da han kun var 17 år. Tre år senere blev Kim Sjøgren medlem af det Kongelige Kapel, hvor han siden blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie. 


Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden. Han har samarbejdet med så mange forskellige kunstnere som NHØP, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Palle Mikkelborg og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens Violinkoncert og Vivaldis: 'De fire årstider'. Kim Sjøgrens alsidighed afspejles også i hans mange andre aktiviteter, han har blandt andet komponeret TV -og filmmusik og optrådt som film -og revyskuespiller.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen