forespørgselsliste

Din liste er tom >

Rubber Band

Rubber Band

Et af Danmarks helt store Beatles bands

Rubber Band startede egentlig bare for sjov... det var i 1979. Det var en tid hvor det regnedes for aldeles blasfemisk at tillade sig - endsige tænke på at spille og skråle som de uforlignelige 'The Beatles'. Bare dét i sig selv var en utrolig udfordring.


Mange mennesker var naturligvis skeptiske, da bandet skulle have sit første job, men i løbet af meget kort tid havde Rubber Band fået et slags "blåt stempel" fra skeptikere og ikke mindst koncertanmeldere.


Igennem tiderne har Rubber Band været anvendt i mange sammenhænge. De har medvirket i Bille August filmene "Zappa" og "Tro, Håb og Kærlighed", i TV serier samt quiz - og underholdningsprogrammer.


Med udgivelse af jule CD'en "The Beatmas" blev Rubber Band også plade-aktuelle i 1990'erne. "The Beatmas" har solgt over 100.000 tilsammen i Danmark, Canada, Japan og Øst Asien. Og med live-udgivelsen "All you need is live", optaget på 5-øren, foran 30.000 mennesker, blev der også mulighed for at opleve koncertstemningen hjemme i stuen.


Rubber Band består i dag af:


Søren Dahlberg – vokal, guitar og keyboards
Birger Svanholt – vokal og bas
Peter Wittorff – perkussion og trommer
Bo Langhoff – vokal og guitar

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen