forespørgselsliste

Din liste er tom >

Rubber Band

Rubber Band

Et af Danmarks helt store Beatles-band

Rubber Band har spillet sammen siden 1979. Det var en tid, hvor det regnes for værende aldeles blasfemisk at tillade sig, at overhovedet tænke på at spille og skråle som de uforlignelige 'The Beatles'. Bare dét i sig selv var en utrolig udfordring for de dengang unge drenge. Mange mennesker var naturligvis skeptiske, da bandet skulle have sit første job, men i løbet af meget kort tid havde Rubber Band fået et slags "blåt stempel" fra skeptikere og ikke mindst koncertanmeldere. 


Igennem tiderne har Rubber Band været anvendt i mange sammenhænge. De har medvirket i Bille August filmene "Zappa" og "Tro, Håb og Kærlighed", i TV-serier samt quiz- og underholdningsprogrammer. Med udgivelse af jule-cd'en "The Beatmas" blev Rubber Band også plade-aktuelle i 1990'erne. "The Beatmas" har solgt over 100.000 tilsammen i Danmark, Canada, Japan og Øst Asien. Og med live-udgivelsen "All you need is live", optaget på 5-øren, foran 30.000 mennesker, blev der også mulighed for at opleve koncertstemningen hjemme i stuen. Men du har selvfølgelig også mulighed for at opleve Rubber Band live hjemme i din stue eller til dit næste selskab.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen