forespørgselsliste

Din liste er tom >

De 3 Fløjter

De 3 Fløjter

Klassiske perler på fløjte

De 3 fløjter er eksklusiv, musikalsk underholdning til receptioner, middage og andre formelle selskaber. Der bliver lejlighed til at høre nogle af den klassiske musiks mest elskede temaer på en ny inspirerende måde, når De 3 fløjter spiller arrangementer af bl.a. 'Tryllefløjten', 'Carmen' og Grieg's 'Peer Gynt'.  


De 3 fløjter er kombinationen af den sjældne og imponerende bas-tværfløjte, alt-tværfløjten og den almindelige tværfløjte, der tilsammen åbner for en smuk klangverden. Med de forskellige fløjtetyper i sving har De 3 fløjter skabt nogle eventyrlige arrangementer, der sætter de kendte klassikere i et nyt legende lys. De 3 fløjter har et repertoire, der dækker den klassiske musikhistorie bredt, men fælles for de valgte værker er, at den gode fortælling og melodi er i centrum. 

Det er musik, der både kan give publikum genkendelsens glæde, følelsen af en umiddelbar tilgængelighed og overraskelsen over de underfundige indfald i arrangementerne. De 3 fløjter er en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen