forespørgselsliste

Din liste er tom >

Pegani

Pegani

Entertainer og tryllekunstner

"Goddag mine damer og herrer, drenge og piger. Mit navn er Steen Pegani. Jeg er kommet her i dag, for at lede Jer et lille smut ind i magiens forunderlige verden..."

 

Sådan lyder startskuddet, og så går det ellers løs. Trylleri med mystiske kasser, farvestrålende tørklæder, kort, reb, ringe og balloner, danner rammen om et show, hvor underholdning er nøgleordet. Forestillingen er et samspil med publikum, hvor børnene selv er på scenen og tryller sammen med Pegani. Inden de går af scenen igen, laver han et ballondyr til dem, som tak for hjælpen. Børnene skiftevis råber, er musestille, griner og klapper. Mens de voksne også må indrømme, at Peganis tryllerier ikke er ligetil at regne ud.

 

Steen Pegani én af landets travle entertainere, og når han ikke er på scenen, er han alligevel ikke langt fra magien. Til daglig driver han nemlig Skandinaviens største specialfirma med alt indenfor udstyr til trylleri og teater. Her køber alle, lige fra de yngste amatører til de mere professionelle, deres mange spændende rekvisitter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen