forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mikkel Gundersen

Mikkel Gundersen

Blander trylleri og komik

Mikkel Gundersen lever af at underholde. Hans shows er en blanding mellem komik og trylleri, med hovedformålet at få folk til at grine så meget som muligt.

Mikkel Gundersen laver et stand-up magic show bestående af en magisk fællesoplevelse på ca. 30 min. Showet går i al sin enkelthed ud på, at publikum skal grine så meget så muligt og blive imponerede af noget rigtigt godt trylleri. Showet egner sig perfekt til firmafester, privatfester og andre større sammenkomster. Ellers kan han opleves med et close-up magic show. Her kan opleves noget af det bedste fingerfærdighedstrylleri i Skandinavien, helt under tilskuernes næser. Mikkel Gundersen går rundt i selskabet og underholder de enkelte borde eller grupper af mennesker. Her er målet også, at publikum morer sig og samtidig bliver imponeret af Mikkels utrolige fingerfærdighed. Ved denne underholdningsform er Mikkel Gundersen kendt i branchen for at være ekspert i at 'stjæle' publikums armbåndsure.

Til de fleste arrangementer vil det være en fuldendt oplevelse at bruge begges shows. Så får publikum en fælles oplevelse med stand-up showet samt en individuel oplevelse med close-up showet.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen