forespørgselsliste

Din liste er tom >

Desert Track

Desert Track

Et erfarent live countryband med god countrymusik

Desert Track er et helt igennem rutineret countryband med speciale i god og iørefaldende countrymusik. Desert Track er et countryband med rødder i Østjylland. De har et bredt repertoire, hovedsageligt bestående af New Country samt en storslået liveoptræden.

Bandet har nu eksisteret i mange år, og har i årenes løb høstet stor erfaring og anerkendelse på de danske spillesteder. Desert Track har spillet op til dans mange forskellige steder. Bryllupper, 30-, 40- og 50-års fødselsdage, firma-fester, halbal, diverse events, færgeoverfart, krobal, byfester, markeds-pladser, og derudover til countryfestivals, countryarrangementer, og for line- og squaredancers.

Desert Track har også et album på CV'et. En udgivelse, der har fået gode anmeldelser og opnået stor opmærksomhed. Albummet består af en blanding af egne- samt coversange. Desert Track - Et live orkester, der leverer varen - indpakket i den rigtige musik og det rigtige out-fit!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen