forespørgselsliste

Din liste er tom >

Desert Track

Desert Track

Gruppen, der sørger for, at dansegulvet aldrig er øde

Desert Track er et helt igennem rutineret countryband med speciale i god og iørefaldende countrymusik. Desert Track er et countryband med rødder i Østjylland. De har et bredt repertoire, hovedsageligt bestående af New Country samt en storslået liveoptræden. 


Bandet har nu eksisteret i mange år, og Desert Track har i årenes løb høstet stor erfaring og anerkendelse på de danske spillesteder. Desert Track har spillet op til dans mange forskellige steder. Bryllupper, 30-, 40- og 50-års fødselsdage, firmafester, halbal, krobal, byfester, markedspladser, og derudover til countryfestivals, countryarrangementer, og for line- og squaredancers – det er bare nogle af de optrædener, som gruppen kan skrive på CV’et. 

Derudover har Desert Track også udgivet et album, der har fået gode anmeldelser og opnået stor opmærksomhed. Albummet består af en blanding af egne samt coversange. Desert Track er kort sagt et live-orkester, der leverer varen med den rigtige musik og i det rigtige outfit.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen