forespørgselsliste

Din liste er tom >

Thomas Hartmann

Thomas Hartmann

Dansk komiks bad boy

Thomas Hartmann betegnes af mange som dansk komiks bad boy. Ikke fordi han er sjofel eller på anden måde leverer jokes under bæltestedet, men fordi han siger de ting, som andre mennesker kun tør tænke. Thomas Hartmann serverer skarpsindige og sarkastiske observationer fra livet rundt om ham. Talrige optrædener på CV'et har bevist, at Thomas Hartmanns udgydelser giver anledning til både latter og eftertanke.

Thomas Hartmann debuterede som standup komiker i 1996 og har siden lavet masser af radio og TV. Han har været tilknyttet Tv-programmer som 'FC Lisby', 'Ugen der gak' og 'Året der gak', og han har også været morgenvært på radiostationen The Voice. Men allerbedst er Thomas Hartmann, når han står på stand-up scenen. Parolen er klar: 'Intet er helligt, bare det er sjovt nok'. Thomas Hartmann er da også det ultimative bevis på, at man godt kan være hård uden at være uhøflig, ligesom de mennesker, der får en over næsen, kun får det, fordi de har fortjent det.


Thomas Hartmanns store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham til en fantastisk konferencier. Han optræder ligeledes på engelsk og som konferencier.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen