forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mick Øgendahl

Mick Øgendahl

En moderne klovn

Mick Øgendahl er en af landets mest populære komikere, og det er ikke uden grund. Blandingen af et enestående kropssprog og et unikt komisk talent gør Mick til en sværvægter på den danske underholdningsscene.


Stand-up karrieren havde sin begyndelse helt tilbage i 1997 og har indtil videre kulmineret med tourneerne PROPAGANDA (2010), SPAS (2012) og FEST (2016).


Men det er ikke kun på comedy-fronten, at Mick har succes. På TV har Mick været en af ophavsmændene til succeserne ”Tak For I Aften” og ”Tak For I Aften On Tour” og i biografsalene har publikum kunnet opleve Mick i ”Blå Mænd”, ”Alle for En” og ”Alle For To”. Film som Mick i øvrigt også selv har skrevet.


Mick Øgendahl er født til at underholde! Allermest elsker han at stå på en scene med en mikrofon, og hans humor rammer bredt. Med andre ord, så er Mick garant for et fantastisk indslag – også til dit arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen