forespørgselsliste

Din liste er tom >

Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff

En komiker med en veludviklet fornemmelse for timing og improvisation

Christian Fuhlendorff har efterhånden slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere.


Christian Fuhlendorffs ankomst på den danske stand-up scene, var også startskuddet for den næste generation af stand-up komikere. Han fik sit gennembrud i 2007 med "Mit første one man show", og cementerede sin position som en af tidens helt store komikere med one man showet "Enestående" i 2012, der endnu engang overbeviste både publikum og anmeldere om, at han er kommet for at blive.


Christian Fuhlendorff er i særklasse, når det gælder om at tilpasse sig den situation han står i, og underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum. Det er den professionelle tilgang til underholdning, der har gjort ham til et kendt ansigt primetime på både DR1 og TV2, mens han samtidig har tilstrækkelig kant til at også at lave mere smalle ting til en kanal som TV2 Zulu, hvor han bl.a. har lavet tv-serien "Kristian" og været vært på Zulu Awards.


Udover klassisk stand-up, laver Christian Fuhlendorff også rene impro-shows, hvor han skaber comedy på stedet. Dette kan han også bookes til, hvis man vil have et show, der både kommer bag på Jer - og ham.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen