forespørgselsliste

Din liste er tom >

Volf Band

Volf Band

En institution i dansk underholdning

Volf Band – ikke ”bare” et band... men 10% overskud, 90% selvironi og 100% fest gang i den!


Volf Band er efterhånden ikke længere bare et band, men en institution i dansk underholdning.
Listen er lang, men værd at nævne er, at Volf Band år tilbage indtog 3. pladsen i TV2 programmet ”Scenen Er Din” ud af 2000 deltagere i Voksensang. Sidenhen opnåede de 5 uger på Dansk Toppen i DR og toppede hitlisten med en 1. plads på TV2´s Top Charlie med nummeret ”Det Er Morgen”. Siden har de hærget de fleste af de danske lokalstationers hitlister med selv samme nummer.

Hitlister, radio og tv optræden har rykket hårdt i det midtjyske band de sidste par år, men alt dette er kun en genvej til det egentlige; Live on stage!

Og har du været til en koncert med Volf Band, så ved du, hvad der tales om. 


Volf Band står for noget at det ypperste inden for dansk underholdning. Med et show, der i den grad rammer en bredde, som sjældent er set i dansk underholdning, formår Volf Band at fange alt, hvad der kan krybe og gå af teenagere, lærlinge, nygifte, førstegangsfødende, tillidsmænd, direktører, de lidt grå og de fleste af de pensionister, der stadig findes i Danmark. De er der allesammen.

Lige fra den lyttende skare, til det hoppende menneskehav, som altid præger en koncert med Volf Band

Værsgo og skyl – festen er i gang!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen