forespørgselsliste

Din liste er tom >

Nutidens bedste syngepiger

Nutidens bedste syngepiger

Velkendte potpourrier

Nutidens Bedste Syngepiger, Tove & Vibe, er charmerende og topprofessionelt underholdning bestående af fællessang, hvor stemningen kommer på kogepunktet, og publikum får en musikalsk oplevelse, som de kan synge med på. Syngepigeduoen er ægte repræsentanter for syngepigeæraen, der går helt tilbage til 1847, hvor tribunesang første gang blev kendt i Danmark. 


I øm ærbødighed overfor syngepigetraditionen, men med nutidigt pift, er Tove og Vibes syngepigeshow i særklasse. Med en jordnær elegance, charmerende fandenivoldskhed og kvikke replikker når Nutidens Bedste Syngepiger ud over rampen, så enhver må overgive sig til sang og latter. 


Iklædt fantastisk flotte kostumer udgør Nutidens Bedste Syngepiger en forrygende duo, der med pikant glimt i øjet, byder på en sprudlende og varieret cocktail af velkendte bakkesange, garneret med iørefaldende syng-med-potpourrier

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen