forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jette Torp

Jette Torp

Blandt Danmarks bedste sangerinder

Jette Torp er en af landets største kvindelige sangerinder og entertainere i samme person. Jette Torp har med sine soloudgivelser bevist, at hun virkelig er en kunstner med stemme og format. 


Siden 1994 indtog Jette Torp de største danske scener med stor succes, ligesom hendes tre første albums 'Here I am', 'What if I Do' og 'New Tracks' tilsammen har solgt mere end 200.000 eksemplarer. Jette Torp optræder enten med akustisk band, pianist eller med orkester. 


Jette Torp med akustisk band er en koncert med instrumenter som guitar, mandolin, harmonika, klaver, saxofon og trommer, som overvejende er akustiske. En koncert med Jette Torp varer ca. 45-60 minutter. 


Repertoiret består af sange fra Jette Torps udgivelser samt folk- og country-inspirerede irske, skotske og amerikanske sange. Jette Torp med pianist er en varieret koncert med klaver, guitar og harmonika akkompagneret med cd-backing. Med sit orkester kan Jette Torp give en længere koncert, hvor der efter ønske kan spilles op til dans. Repertoiret er hovedsageligt sange fra Jette Torps albumudgivelser.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen