forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos

80'er musik med hits på hits

Hvis nogen er i tvivl om, hvorvidt Dodo & The Dodos stadig har en plads i danskernes hjerter, kan vi skrive under på, at det har de med garanti. Sange som ’Vågner i natten’, ’Gi’ mig hvad du har’ og ’Sømand af verden’ har nærmest vokset sig større end bandet. 


De fleste danskere har nok hørt Dodo alias Maria Charlotte Gad første gang, uden at vide at det var hende. I 1986 var hun som sanger på ’Re-Sepp-Ten’ med til om muligt at få fodboldfeberen før VM i Mexico yderligere i vejret. Sangen blev en storsælgende landeplage. Studinen fra Aurehøjs sprogligt-musiske linje havde sunget kor for bl.a. Lotte Rømer, men koncentrerede sig ellers om den musik, hun, kæresten Jens Rud, trommeslageren Lars Thorup, keyboardspilleren Steen Christiansen og Anders Valbro fremdyrkede i et pladestudie i det københavnske nordvestkvarter. 


Det førte til det, vi i dag kender som et af de bedste danske poprockband. Dodo and The Dodos er at finde på mange af de danske scener året rundt til diverse festivaler og festlige arrangementer hvor de får selv publikum på bagerste række med.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen