forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos

80'er musik med hits på hits

Hvis nogen derude er i tvivl om, hvor vidt Dodo & The Dodos stadig har en plads i danskernes hjerter, kan vi skrive under på at dette er tilfældet. Sange som ’Vågner i natten’, ’Gi’ mig hvad du har’ og ’Sømand af verden’ har nærmest vokset sig større end bandet, dog lever deres eget liv. Det har de gjort siden Dodo & The Dodos nærmest ud af intet slog afgørende igennem i 1987-88. Det var dengang alle danske rocksangerinder gik i Anne, Sanne & Lis-skolen på nær Hanne Boel, der var den nye pige i klassen.


Der fik hun ikke konkurrence af Dodo, for hun og The Dodos var noget for sig selv. Ligesom deres sange. De fleste danskere havde første gang hørt Dodo alias Maria Charlotte Gad uden at vide, at det var hende. I 1986 var hun som sanger på ’Re-Sepp-Ten’ med til om muligt at få fodboldfeberen før VM i Mexico yderligere i vejret. Sangen blev en storsælgende landeplage.


Studinen fra Aurehøjs sprogligt-musiske linje havde sunget kor for bl.a. Lotte Rømer, men koncentrerede sig ellers om den musik hun, kæresten Jens Rud, trommeslageren Lars Thorup, keyboardspilleren Steen Christiansen og Anders Valbro fremdyrkede i et pladestudie i det københavnske nordvestkvarter.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen