forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bryan Rice

Bryan Rice

Popsnedker, der rører alle hjerter

Selv den hårdeste nød blev knækket, da danskerne for første gang kunne gøre Bryan Rices stemme i radioen på den store ballade ’No Promises’. Siden har Bryan Rice bevist, at han er en popsanger og sangskriver med internationalt format. Året efter udkom debutalbummet 'Confessional', der solgte guld og udkom i 14 lande verden over. 


I 2007 udgav Bryan sit 2. studiealbum ‘Good News’. Dermed leverede han endnu nogle radiohits som 'I Lied', 'Good News' og 'Here I am'. Bryan Rice er også kendt som en eminent sangskriver. I 2009 var Bryan Rice medforfatter af sangen 'Underneath My Skin', der deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2009, sunget af Christina Undhjem. I 2010 deltog Bryan Rice igen i Dansk Melodi Grand Prix denne gang som solist. Han deltog som det ene af tre wildcards med sangen 'Breathing', der er skrevet af Peter Bjørnskov og opnåede en flot 2. plads. Bryan Rice har i alt deltaget med 5 sange i DMGP som enten sangskriver eller solist. 


Siden har Bryan Rice udgivet fire albums, og er i den grad stadig aktiv på den danske musikscene. Senest udgav han EPen ‘Bryan Pt 1+2’ og har turneret ind- og udland. Samtidig har han været aktuel som hovedrolle i både Helmig teaterkoncerten ‘Stupid Man’ (Black Box og Bellevue) samt musicalkoncerten om Ole Henriksen ‘I Love It in concert’ med Aalborg symfonikorkester. 


Med andre ord er Bryan Rice en dygtig popsnedker og live-musiker, der rører alle med sine bløde sange og får alle til at synge med på de mere festlige hits.Foto kredits: Pete Lamberto

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen