forespørgselsliste

Din liste er tom >

Brødrene Olsen

Brødrene Olsen

To af Danmarks største popidoler

Brødrene Olsen er en af tidens største poplegender herhjemme, og de har spillet gennem mere en end menneskealder. Brødrene Olsen har, siden de vendte tilbage som Europæiske Grand Prix-vindere i 2000, deltaget i nogle af Europas mest berømte radio- og tv-shows. 


I udlandet har Brødrene Olsen også gjort det godt, og brødrene har fået dobbelt platin i både Sverige og Norge for 'Wings of Love'. I flere af de skandinaviske lande har de ligget nummer ét på single- og album-hitlisterne, og i resten af Europa har 'Wings of Love' haft besteget de europæiske hitlister med en utrolig hastighed. 

I starten af maj 2001 udgav Brødrene Olsen så det ventede album 'Walk right back'. Et solidt album, der som det forrige bunder i den traditionelle pop, dog også inspireret af både latin, Rock'n'Roll og ikke mindst de skotske sækkepiber. Samtidig gjorde de en symbolsk optræden ved 'Eurovision Song Contest' i Parken i 2001 ved at optræde med 'Fly on the wings of love' samt det nye titelnummer 'Walk right back' foran 44.000 euforiske publikummer. På trods af deres sejr og vidt omfattende berømmelse tager Brødrene Olsen situationen med deres sædvanlige ro, da de tidligere har prøvet både berømmelse og succes. Deres debutalbum 'Olsen', udgivet i 1972 solgte mere end dobbelt platin i Danmark. 

Ligeledes oplevede Brødrene Olsen nogle hektiske år, som teenageidoler, med skrigende fans som mødte dem overalt hvor de færdedes. I 80´erne slog Brødrene for alvor igennem i udlandet, hvor de hittede i Tyskland, Frankrig, Japan og selvfølgelig Skandinavien med hits som 'Marie, Marie', 'Louise' og 'I Give You All The Love I've Got'.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen