forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kurt Ravn

Kurt Ravn

Altid garant for en stor oplevelse

Kurt Ravn er altid garant for en stor oplevelse. En alsidig skuespiller og sanger, der har vist, at han har et stort repertoire at byde på. Kurt Ravn har dyrket sin musikalske karriere sideløbende med sine mange roller på teater, film og TV. Fra Kurt Ravns roller i større musicalopsætninger kan nævnes Jean Vaijean i Les Miserables, Anatolu i Chess, Jabbadoor i Atlantis, Che i Evita.

Hos  Radiounderholdningsorkestret har Kurt Ravn været solist ved koncerter rundt om i landet - eksempelvis De Klassiske Herregårds-og Slotskoncerter.

Som  sanger har Kurt Ravn tidligere optrådt med en lang række af andre skandinaviske kunstnere, ikke mindst Tommy Körberg og Stig Rossen. Kurt Ravns pragtfulde tenorstemme har en egen evne til at formidle varme og stemning.

Kurt Ravn er desuden stadigvæk aktiv i både film og TV. Alle husker ham som Røde i TV-serien Matador, og senest har Kurt medvirket i TV-serien Anna Pihl, og i biograffilmene om Tempelriddernes skat. Kurt Ravn optræder desuden også med jule- og kirkekoncerter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen