forespørgselsliste

Din liste er tom >

Søren Østergaard

Søren Østergaard

Zirkusdirektøren, der også er blandt Danmarks sjoveste mænd

Cirkusdirektøren Søren Østergaard fra 'Zirkus Nemo' kan bookes som et underholdende indslag ved alle festlige lejligheder. Man morer sig kongeligt, når Søren Østergaard går på scenen. 


En fantastisk kunstner med en utrolig energi, som ligeledes er en fortræffelig konferencier. På sin velkendte facon folder Søren Østergaard sig ud, hvor den gakkede og skæve humor altid har en fremtrædende plads. Søren Østergaard har slået sit navn fast i Danmark og har cementeret sin position som én af landets absolut morsomste mænd. 

Han har været aktuel i teater- og underholdningsbranchen i mere end 20 år, og Søren Østergaard har samtidig formået at medvirke i et utal af spille- og reklamefilm. Gennem de seneste år har Søren Østergaard markeret sig stærkt på underholdningsfronten med stadig voksende succes blandt andet med sit unikke 'Zirkus Nemo', der år efter år udover et større og større publikum også har samlet store buketter af anmelderroser.

'Zirkus Nemo' har bestemt givet Søren Østergaard mulighed for at servere sine skæve vinkler og at provokere publikum på hans egen elskelige måde. Ingen tvivl om, at det brede publikum har fået et indgående kendskab til Søren Østergaards utroligt morsomme talent.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen