forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sebastian Dorset

Sebastian Dorset

Sebastian Dorset - med en stor appetit på nyheder leverer han altid et toptunet og aktuelt show

Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede, morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon.

En stor appetit på nyheder og en til stadighed florerende nysgerrighed er kendetegnende for Sebastian Dorset. Det betyder, at han ved noget om alting, er i stand til at sætte sig grundigt ind i det meste, og at hans show altid er toptunet og aktuelt. Igennem syv år var Sebastian fast ankermand på Kulcaféen, og her fik han god brug for sine suveræne egenskaber som vært, konferencier og ordstyrer.

Han er skarp, når det handler om improvisation og dialog med publikum. Sebastian Dorset er fast skribent på bagsiden af Urban og har skrevet for Ekstra Bladet, Politiken og Euroman. Desuden har redaktionerne 'Parlamentet' på TV3 og 'Tjenesten' på P3, brugt Sebastians Dorset enestående evner som komiker og velsmurt idégenerator, og TV-værter som Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen og Jan Gintberg har nydt godt af hans talent som tekstforfatter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen