forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jonatan Spang

Jonatan Spang

Skuespiller, stand-up komiker og konferencier

Jonatan Spang er speciel i stand-up sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-up komiker. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Man kan opleve Jonatan i en af de bærende roller i Hella Joofs komedie 'Fidibus', der havde premiere i 2006.

Jonatan Spang har ligeledes haft en lang række teaterroller på de københavnske teatre. Han var medforfatter og medvirkende i den tordnende teatersucces 'Gynt' på Betty Nansen teateret i 2005. Også i fremtiden vil Jonatan udfolde sin kreativitet i teaterregi, når han som direktør for Nørrebros Teater skal lede teateret sammen med Kitte Wagner.

Når Jonatan Spang står på stand-up scenen, trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up scene. Han er også meget brugt som konferencier, senest til Zulu Rock i Parken og Zulu Awards. Jonatan Spang har siden sin debut charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder, hvilket udmundede sig i titlen som "årets kominker" ved Zulu Awards i 2016.


Fotograf: Tobias Selns Markussen

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen