forespørgselsliste

Din liste er tom >

Keld & Hilda

Keld & Hilda

Hr & Fru Dansktop

Keld & Hilda er et rigtigt sikkert bud på den perfekte underholdning, når der er tale om Dansktop. Solid underholdning med 2 kunstnere som elsker at optræde for deres publikum. Keld & Hilda er Hr. & Fru Danmark, som går lige i hjertet på folk. Et godt valg til festen.

Keld og Hilda er i dag mere populære end nogensinde. Mange sølv-, guld- og platinplader vidner om stor folkelighed gennem 4 årtier, og Grammy-statuetter fortæller om den respekt kolleger, branchefolk og journalister nærer for deres faglige dygtighed og seriøsitet. Denne seriøsitet over for deres arbejde betyder heldigvis ikke, at de tager sig selv højtideligt. Tværtimod byder deres sceneshow på en forfriskende og afvæbnende selvironi og distance.


Deres repertoire strækker sig over viser, revy og til pop, og af og til listes der et godt gammeldags rock og rul nummer ind i programmet. Man bliver i den grad i godt humør i selskab med Keld & Hilda. Keld er i øvrigt i de senere år blevet engageret med stor succes som toastmaster til større firmafester. Et solistpar, der er garant for god underholdning. Når Hr. Heick går på scenen sammen med Fru Heick, er der underholdning for alle pengene.


100 års jubilæum i 2021

Keld & Hilda kan i 2021 fejre 100 års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte med Keld. Det skal fejres! Derfor har Keld & Hilda allieret sig med én af Danmarks dygtigste akkompagnatører Mickey Pless i et vaskeægte 100 års jubilæums program med evergreens og anekdoter. Keld & Hilda Jubilæum – 60 + 40 = 100 år

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen